Om mig

Om Sund Start

Jeg hedder Petrine og jeg har arbejdet med familier og børn siden 2004. Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent, doula, børnesundhedsvejleder og basis ammevejleder. Jeg synes, at arbejdet med familier og børn er rigtig spændende og givende og det interesserer mig, at kunne tilbyde støtte og hjælp til familier, som har behov og jeg føler mig super priviligeret, at familierne og de gravide viser mig den store tillid og lukker mig ind i deres verden og deler med mig.

Lad mig hjælpe dig

Hos Sund Start kan jeg hjælpe med dig med en lang række ting og uanset om du ønsker hjælp til dit barn eller til graviditet, fødsel eller efter fødsel, stræber jeg altid efter at finde den bedste løsning til netop dig/jer. Finder du ikke netop det, som du kan have behov for hjælp til beskrevet her, så kontakt mig endelig.

Grundig kommunikation fra start

Jeg har stor forståelse for, at behov og ønsker kan variere, og derfor vil jeg altid tage en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde når vi bedst muligt i mål med en behandling, der passer præcis til dig. Det er vigtigt for mig, at alle føler sig trygge i mine hænder.

God service

Hos mig kan du altid regne med god service og det er vigtigt for mig, at du går herfra glad og tilfreds med dit besøg.

Jeg har den rette faglige viden og kompetencerne til at hjælpe dig med din ønskede behandling. Jeg møder dig altid med et smil, og jeg besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af behandlingen.